En ny epok |

Annons

En ny epok

Helt sjukt vad förtrollande magisk känslan är av att veta att inom några timmar är jag fri att bestämma 100 % över mig och kropp. 18 år, rätt roligt att jag tror mig veta att sekunden mellan 23.59 och 00:01 kommer förändra allt. Dags för en ny epok. Dags att ta ett stort steg in i min framtid. 18, en födelsedag jag längtat till ändå sedan jag var en liten spinkig tönt som köpte min första 65AAsnobbenbh på h&m och ansåg mig ha blivit stor. Det pirrar i hela mitt glädjebultande hjärta. Detta är riktigt jävla fett bara. Imorgon kommer min älskade familj fira mig på morgonen och på kvällen så kommer mina underbara fina fina tjejkompisar hem till mig och gör min 18årsdag fulländad. Om jag känner mig vuxen, VERKLIGEN inte , men jag känner mig heller inte som den lilla naiva tjejen jag var bara för ett år sedan, och jag känner nyfikenhet över livet framför mig som jag inte känt innan. Jag har ett liv snart som jag kan göra vad jag vill med. Wow en känsla av förtjusning och ångest. Fint. 

1000290_10200688147357944_948504934_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. misswellness

    Följ gärna min resa för en fitt och hälsosam kropp som börjar i morgon. Ha en fin dag kram!

Annons
stats