Överkaxig tonårspojke |

Annons

Överkaxig tonårspojke

levis

_DSC0044

_DSC0032

_DSC0033

Bild 1: Mina “nya” fina Levisshorts, hittades i glädje uppe på vinden bland min mammas galma kläder. Från början ett par jeans, men med hjälp av saxen klipptes de onödiga benen bort. 

Bild 2: Försöker se morgonpigg ut, har egentligen smärtor i levern igen och känner min som en överkaxig tonårspojke som åkt på rejält med spö. Vet ej hur de känns, men kan tänka mig. 

Bild 3: min bästa smoothie någonsin måste jag nog utse denna till! Periskojucie, banan, mango, vaniljyoguhrt, vatten. Där har ni de.

Bild 4: Ikväll blir de ny hårfärg, mörkare, äntligen.

Vilken dag…. NOT. Vaknade , stack till affären för vi hade ingen mat hemma nu efter semestern. Gjorde frukost och började planera dagen. Dock så blev de inget av det eftersom min satans lever började göra ont igen. Att den alltid ska förstöra. Så har haft kontakt med min läkare idag och fått tips och ny tid. Väntar fortfarande på provsvar också från sist jag var där. 
Nog med det tråkiga. Vad händer annars då, har hjälpt till här hemma med att fälla ett träd. Lite motion kände jag att jag var tvungen att få, plus jobba på brännan.  Nu hade jag tänkt att rensa min garderob och packa upp resväskan. Ska faktist rensa ut allt jag ej använder en gång för alla så jag kan få plats med allt nytt jag alltid köper. Hjärteskärande för mig, svårt att slita mig från mina gamla kläder.. Nu får jag ju skärpa mig . Blir hemma ikväll också, då blir jag mörkhårig, hjälp, sen så ska jag se nytt avsnitt av min favoritserie pretty little liers. Puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats