Räck mig inte förnuftets livboj |

Annons

Räck mig inte förnuftets livboj

_DSC0826

jossan

lkl

Låt mig sjunka i förtrollningens ögonblick.

Synd att bloggen försämrar kvaliten på bilderna .. Var perfekt ljus en kväll på Öland så jag och fotomodellen (syrran) tog en massa vackra foton tillsammans och jag har försökt lära henne lite grunder på kameran såsom hur bländaren funkar och hur man ändrar isot. Har massa mer bilder på lager. Vi fotade dessa bilder på ett vetefält vi hade utanför stugan i solnedgången, hela den magiska mijön fick Jossan att likna en älva. Och solen lyste upp hennes sagolika röda hår så fick nästan rysningar när jag såg vad jag lyckades fånga i linsen. Jätteroligt verkligen. Satans muttmygg som långsamt kalasade på mig, men man får offra för konsten . Konst ska göra lite ont ju. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats